SaiPa ja HPK ilman kanadalaisia nimimiehiä, Anttila hakee nollaputkelle jatkoa

LIIGA / Uutinen
Vielä maaleitta oleva David McIntyre ei ole SaiPan kokoonpanossa Oulussa.
Merkittävimmät uudet poissaolijat lauantain Liiga-kierroksella ovat SaiPan David McIntyre sekä HPK:n Michael Joly. Eetu Anttila puolestaan yrittää nollata Lukon toistamiseen tällä kaudella.

Kaksi viikkoa sitten Liiga-uransa Lukon nollaamisella aloittanut Eetu Anttila tavoittelee putkelleen jatkoa. Puolustajapareissa Aleksi Anttalainen ja Eemil Viro ovat vaihtaneet paikkaa, ja hyökkäyksessä Samuli Vainionpää nousee kokoonpanoon Topias Haapasen tilalle.

Myös Lukolla ykkös- ja kakkospakkipareissa on hiontaa, kun Matthew Abt ja Samuli Piipponen ovat vaihtaneet paikkaa. Ketjuissa muutoksia on enemmän, mutta mukana ovat samat pelaajat kuin Pelicansia vastaan. Arttu Ilomäki lähtee peliin raumalaisten ykkösketjun sentterinä laidoillaan Scott Pooley ja Anrei Hakulinen.

Ilveksen maalilla Vadim Žerenko saa torjuntavastuun. Alemmissa ketjuissa on myös vaihdettu jonkun verran pelaajien paikkoja. Sport on siirtänyt Victor Westermarckin kolmospakkipariin ja Juho Tommilan seitsemänneksi puolustajaksi.

Kärpät lähtee muuttumattomin kentällisin, mutta Joel Blomqvistin ollessa Hermeksen mukana varavahtina on Niklas Kokko. SaiPan paluumuuttaja David McIntyre on sivussa kokoonpanosta, ja muutenkin lappeenrantalaisten miehistössä on rajuja muutoksia. 17-vuotias Otto Hokkanen saa mahdollisuuden ykkösketjussa.

Myös HPK:n riveistä puuttuu merkittävä kanadalainen, kun kauden tehokkaasti aloittanut Michael Joly ei ole mukana Helsinkiin matkaavassa ryhmässä. HIFK on tehnyt vähäisiä muutoksia, ja Leevi Teissala ei ole mukana kokoonpanossa.

Kasper Simontaival ei ole KalPan riveissä, kun joukkue isännöi hänen entistä seuraansa Tapparaa. Kirvesrinnat ovat vaihtaneet vain kolmosketjun laitahyökkääjän ja 13. hyökkääjän paikkaa, suurempaan rooliin siirtyy Samuel Salonen.

Pelicans ja Ässät lähtevät omaan otteluunsa ilman muutoksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle