SaPKo täydentyi kolmella pelaajalla − maalivahtiosastolle saapuu KooKoon Oskari Salminen

MESTIS / Uutinen
Oskari Salminen vahvistaa SaPKoa ensi kaudella.
Kuva © Jussi Puuri www.instagram.com/hockeyjussi/
SaPKo täydensi ensi kauden maalivahtiosastoaan KooKoon Oskari Salmisella. Tämän lisäksi pässipaitoja vahvistaa kaksi nuorta pelaajaa.

Mestis-joukkue SaPKo on hankkinut maalivahti Roope Urpolahden aisapariksi 19-vuotiaan Oskari Salmisen, joka on KooKoon sopimuspelaaja. Salminen pelaa pässipaidoissa alustavasti koko kauden kestävällä lainasopimuksella.

Viime kaudella 195-senttinen ja satakiloinen Salminen pelasi KooKoon riveissä 16 ottelua torjuntaprosentilla 90,0. Kauden aikana hän pelasi myös Nuorten SM-liigaa ja Mestistä.

Lisäksi SaPKon ensi kauden joukkue vahvistuu hyökkääjä Joonas Savolaisella, 21, ja puolustaja Tuomo Viitasalolla, 21. Viime kaudella Savolainen pelasi Nuorten SM-liigassa, Mestiksessä ja Liigassa. Yhdeksässä Liiga-ottelussa hän teki yhden maalin ja kahdeksassa Mestis-ottelussa hyökkääjä jäi tehopisteittä.

Sportista pässipaitoihin siirtyvä Viitasalo pelasi puolestaan Nuorten SM-liigaa 47 runkosarjaottelua tehopistein 6+26=32. Hän sijoittui puolustajien pistepörssissä neljänneksi. Yhdeksässä pudotuspeliottelussa Viitasalo kirjautti viisi syöttöpistettä.

SaPKolla on tuoreiden hankintojen myötä ensi kaudelle 17 omaa sopimuspelaajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle