SHL-konkari Rohdin Jukurien hyökkäykseen

LIIGA / Uutinen
Jukurien ryhmä vahvistuu ruotsalaishyökkääjällä.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Jukurit vahvistaa hyökkäystään urallaan yli 500 SHL-ottelua pelanneella Joachim Rohdinilla.

Joachim Rohdin siirtyy Jukureihin yksivuotisella sopimuksella. Kaksi edelliskautta 28-vuotias ruotsalaishyökkääjä edusti SHL-joukkue Brynäsiä. Tuleva kausi on hänelle ensimmäinen kotimaansa sarjojen ulkopuolella.

− Sen mitä olen Liiga-pelejä nähnyt ja kuullut pelaajien kokemuksia, uskon, että Liigan pelityyli sopii minulle. Tavattuani Jukan (Holtari) sain hyvän kuvan Jukureista ja olen innoissani liittymässä joukkueen mukaan, Rohdin kertoi.

Rohdin on pelannut urallaan kaikkiaan 537 SHL:n runkosarja -ja pudotuspeliottelua Brynäsin, Karlskronan, Linköpingin, Timrån ja Färjestadin miehistöissä. Keväällä 2012 hän oli voittamassa Ruotsin mestaruutta Brynäsin kanssa. Rohdin on pelannut nuorempana myös muutamia nuorten maaotteluita.

Viime kausi oli Rohdinille vaikea, sillä hän viimeisteli pelaamissaan 43 ottelussa ainoastaan tehot 1+1=2.

Hyökkääjää kuvaillaan seuran tiedotteessa vahvaksi joukkuepelaajaksi, jolta odotetaan johtajuutta ja esimerkin näyttöä.

− Pelkkä työteliäisyys ei kuitenkaan riitä, vaan odotamme myös tehoja. Keväällä tavatessamme totesimme yhdessä, että Jukurit tarvitsee työmiehen lisäksi myös maaleja. Kymmenen osuman maalipyssy on siis kaivettava naftaliinista, totesi Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari.

Rohdin saapuu Suomeen tänään perjantaina, minkä jälkeen edessä on 14 päivän karanteeni. Sen jälkeen hyökkääjä liittyy uuden joukkueensa vahvuuteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle