SHL-konkari Eddie Larsson HIFK:n takalinjoille

LIIGA / Uutinen
Larsson on pelasi CHL-pelejä kaudella 2016-2017 Linköpingin riveissä.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
HIFK vahvistaa puolustuskalustoaan yli 500 SHL-ottelua urallaan pelanneella Eddie Larssonilla.

HIFK ja Eddie Larsson ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen. 31-vuotias ruotsalaispuolustaja on pelannut koko uransa kotimaansa sarjoissa ja saanut vyölleen kaikkiaan 501 SHL:n runkosarja -ja pudotuspeliottelua. Helsinkiläisseura tiedotti sopimuksesta Bättre Folk-sovelluksessaan.

− Halusin kokeilla jotain uutta urallani. Olen pelannut kuitenkin koko ikäni Ruotsissa. Kun HIFK lähestyi minua ja juttelin Tobiaksen ja Villen kanssa, pääsimme nopeasti samalle sivulle. HIFK on legendaarinen suomalaisseura ja Helsingistä minulla on vain hyviä kokemuksia. Odotan innolla heinäkuun loppua ja muuttoa uuteen kaupunkiin, Larsson kommentoi.

Viime kauden Larsson kiekkoili Linköpingissä, jota edusti aiemmin myös kausina 2016-2020. Hän teki kauden aikana 50 ottelussa tehot 1+7=8. 

187-senttinen ja 92-kiloinen puolustaja on edustanut SHL:ssä myös Luleå HF:ää, Modoa sekä Växjö Lakersia, jossa voitti Ruotsin mestaruuden keväällä 2015. Larssonilla on myös lähes 100 ottelun kokemus Allsvenskanista.

− Olemme etsineet Eddien tyyppistä puolustajaa. Kyseessä on hyvin liikkuva, moderni puolustaja, joka kamppailee vahvasti ja pystyy pelaamaan kiekolla pelin nykyvaateen mukaisesti. Erittäin vahva alivoimapelaaja, joka tuo arvokasta kokemusta myös pukukoppiin, kuvaili HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle