Ryan Warsofsky San Jose Sharksin päävalmentajaksi

NHL / Uutinen
NHL:n päävalmentajapeli sai viimeisen palasen, kun San Jose Sharks ilmoitti Ryan Warsofskyn ottavan vetovastuun joukkueessa.

Ryan Warsofsky on toiminut kaksi edellistä kautta San Jose Sharksin apuvalmentajana David Quinnin valmennustiimissä. Quinn sai potkut kauden päätyttyä. Warsofskylla on kokemusta myös AHL:stä ja ECHL:stä pää- ja apuvalmentajana. Hän voitti AHL:n mestaruuden päävalmentajana 2022 ja apuvalmentajana 2019 Chicago Wolvesin riveissä.

Sharks jäi tällä kaudella NHL:n runkosarjan viimeiseksi. Lohtua joukkueelle toi kuitenkin se, että Sharks voitti arvonnan ja saa siten varata ensimmäisenä tulevassa varaustilaisuudessa.

− Hänen saavutuksensa lähes jokaisella tasolla puhuu puolestaan. Ryan tuntee meidän joukkueemme hyvin, hänellä on pelaajien kunnioitus ja hän on hyvä opettaja nuorille pelaajillemme, joukkueen GM Mike Grier toteaa.

− Olen otettu tästä nimityksestä. Tämä on loistava mahdollisuus jatkaa kunnioitetussa organisaatiossa, ja en voisi olla innostuneempi tarinan seuraavasta kappaleesta, Warsofsky kommentoi pestinsä alkua.

Warsofsky on näillä näkymin tulevan kauden päävalmentajista ainoa, jolla ei ole aiempaa päävalmentajakokemusta NHL:ssä.

» Lähetä palautetta toimitukselle