Ryan Lasch voitti ylivoimaisesti CHL:n pistepörssin, palkittiin myös turnauksen arvokkaampana pelaajana

CHL / Uutinen
Ryan Lasch opittiin tuntemaan tehokkuudestaan myös Liiga-kentillä.
Frölunda Indiansin mestaruusjoukkueen yksi kulmakivistä oli Ryan Lasch, joka takoi tällä CHL-kaudella eniten tehopisteitä. Tehohyökkääjä arvostettiin myös sarjan arvokkaammaksi pelaajaksi.

CHL-finaalin päätyttyä ruotsalaisen Frölunda Indiansin 3−1-vierasvoittoon Mountfield HK:sta ratkesi myös CHL:n tämän kauden pistepörssin voittaja. Turnauksen pistepörssin voittajaksi kruunattiin eurooppalaisessa kiekossa tunnetuksi nimeksi noussut Ryan Lasch.

Myös Liigan ja SHL:n pistepörssin voittajana tunnettu Lasch oli CHL:n pistepörssissä lopulta omilla luvuillaan tehoilla 6+16. Toiseksi pistepörssissä sijoittui Djurgårdenin puolustaja Olle Alsing tehoilla 3+12. Kolmanneksi itsensä tehoili mainion CHL-kauden pelannut Luulajaa edustava Arttu Ilomäki tehoilla 6+7.

Lasch palkittiin finaalin jälkeen myös CHL:n arvoikkaampana pelaajana. Fanien äänestämä palkinto myönnettiin Laschille toisen kerran. Ensimmäinen palkinto myönnettiin yhdysvaltalaispelaajalle keväällä 2016, jolloin Frölunda voitti mestaruuden ensimmäisen kerran seurahistoriassaan.

Äänestyksessä Lasch kukisti finaalikolmikkoon yltäneet Alsingin ja EHC Biel-Biennen maalivahdin Jonas Hillerin.