Ryan Lasch palaa Lahteen − Pelicansille myös kolme jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
Ryan Lasch pelasi Pelicansissa viimeksi kaudella 2020−21.
Kuva © Juuso Koro
Pelicans tiedotti perjantaina Ryan Laschin paluusta seuraan. Kaksivuotisen sopimuksen tehnyt amerikkalaishyökkääjä on pelannut aiemmin lahtelaisseurassa kahteen eri otteeseen.

Ryan Lasch tuli Pelicansiin alkujaan kaudeksi 2011−12, jolloin hän voitti myös runkosarjan pistepörssin tehtyään 59 ottelussa 62 tehopistettä. Tahti oli vielä hurjempaa kaudella 2020−21, jolloin Lasch pelasi Pelicansissa tammikuuhun asti. Tuolloin hän kirjautti 37 tehopistettä 26 ottelussa ennen siirtoaan ZSC Lionsin riveihin.

− Lahti on ollut minulle aina erityisen tärkeä paikka. Minulla on täältä mahtavia muistoja. En malta odottaa, että pääsen jälleen esiintymään turkoosin kotiyleisön eteen, Lasch hehkuttaa.

Pelicansin lisäksi Lasch on edustanut Suomessa TPS:ää kaudella 2014−15. Suomen ulkopuolelta hänet muistetaan Frölundasta, jossa hän on pelannut seitsemällä eri kaudella. Hän on voittanut kaksi Ruotsin mestaruutta sekä kolme CHL-titteliä. CHL:ssä hän on ollut paras pistemies viisi kertaa, viimeksi päättyneellä kaudella.

Viime kauden Pelicans-miehistöstä joukkueessa jatkavat Konsta Hirvonen, Viktor Persson ja Saku Salminen. Hirvosen sopimus kattaa kaksi kautta, Perssonin ensi kauden. Salmisen kohdalla on käytetty alkuperäisen sopimuksen optio.

» Lähetä palautetta toimitukselle