Ryan Kesler lonkkaleikkauksessa − pelaaminen ensi kaudella epätodennäköistä

NHL / Uutinen
Kesler on kärsinyt lonkkavaivasta jo pitkään.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducks ilmoitti hyökkääjä Ryan Keslerin käyneen lonkkaleikkauksessa. Toipuminen vie kuukausia.

Ryan Keslerin lonkkaleikkaus suoritettiin viime viikon torstaina. Leikkaus mahdollistaa paremman päivittäisen toimintakyvyn ja antaa paremmat mahdollisuudet Keslerille jatkaa uraansa.

Edelliset kaudet ovat olleet Keslerille vaikeita. Kahden edellisen kauden aikana häneltä on jäänyt väliin 60 ottelua, ja tällä kaudella 60 ottelussa Kesler keräsi vain kahdeksan tehopistettä.

Kesler on Ducksin kolmanneksi kovapalkkaisin pelaaja 6,875 miljoonan keskimääräisillä vuosiansioillaan. Sopimusta on jäljellä vielä kolme kautta.

− On epätodennäköistä, että hän pelaisi kaudella 2019-20, mutta olemme hänen tukenaan, teki hän sitten minkä tahansa ratkaisun uransa jatkon suhteen. Hän ansaitsee kunnioituksen Ducksin organisaatiolta, joukkueen GM Bob Murray totesi.

− Tässä vaiheessa uraa leikkaus oli paras vaihtoehto. Sen jälkeen kivut ovat olleet pienempiä, ja haluan kiittää kaikkia lääkäreitä. Toivon, että pystyn viettämään aikaa perheeni kanssa ja nauttimaan jokapäiväisistä aktiiviteeteista ilman kipuja, Kesler itse arvioi tilannettaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle