Ruotsi pysyy Lukossa vielä ensi kaudella − Ylitalolle sorvattiin kahden kauden sopimus

LIIGA / Uutinen
Ruotsi jatkaa Raumalla.
Kuva © Saimi Airaksinen
Lukko on tehnyt ensi kauden sopimuksen hyökkääjä Jesse Ruotsin kanssa. Myös Niklas Ylitalo jatkaa raumalaisjoukkueessa. Ruotsi on SaiPan kasvatti ja Ylitalo raumalaisten omia pelaajia.

Lukko tiedotti tehneensä jatkosopimukset Jesse Ruotsin, 20, ja Niklas Ylitalon, 20, kanssa. Ruotsin sopimus kattaa ensi kauden ja Ylitalon kontrahti pitää miehen Lukossa kaksi seuraavaa kautta.

− Jessen kehityskohteet ovat hyökkäyspelaamisessa. Kiekolliset ratkaisut ja vaarallisuus ovat asioita, joissa meidän pitää auttaa häntä kehittymään. Ensi kauden iso asia on kehittää näitä asioita ja mikäli näissä onnistutaan niin on mahdollista päästä enemmän liigassa pelaamaan ja isommassa roolissa. Ensi vuosi on tässä mielessä tärkeä niin meille kuin Jesselle, sanaili Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt seuran tiedotteessa.

Liigassa toistaiseksi kahdessa ottelussa pelannut Ylitalo puolestaan on Sahlstedtin mukaan mielenkiintoinen pelaaja, jolla on hyvät hyökkäyspään ominaisuudet.

− Tavoitteena kahden vuoden sopimuksessa on, että hänestä kehittyy meille liigapelaaja. Vielä pitää oppia pelin lainalaisuuksia siitä mitä liigapelaaminen vaatii. Nuorella kaverilla fyysinen kehitys ei missään nimessä ole vielä lähelläkään huippua ja tuohon on saatavissa vielä monta kiloa lisää lihasten muodossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle