Ruotsalaispuolustaja vaihtuu toiseen TPS:ssä − Persson ulos, Olsson sisään

LIIGA / Uutinen
Christoffer Persson palaa kotimaahansa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
TPS:n puolustajakalustossa nähdään liikehdintää, sillä Christoffer Persson palaa Ruotsiin. Uutena nimenä turkulaisjoukkueeseen liittyy toinen puolustaja Jens Olsson.

Christoffer Persson saapui TPS:ään marraskuussa kuukauden lainasopimuksella. Nyt Persson palaa HV71:n riveihin pelattuaan kymmenen ottelua TPS:ssä. Ruotsalainen kirjautti itselleen yhden syöttöpisteen.

TPS sai nopeasti riveihinsä myös korvaajan, sillä 35-vuotias Jens Olsson saapuu vahvistamaan turkulaisten takalinjoja loppukaudeksi. Alkukaudella Geneve-Servetten joukkueessa Sveitsissä pelanneen Olssonin sopimus purettiin lokakuussa, minkä jälkeen hän on ollut pelaamatta.

Olsson on pelannut urallaan 397 ottelua Ruotsin pääsarjassa. Pääosin seurana on ollut Malmö Redhawks, mutta kotikaupunkinsa joukkueen pelatessa alemmalla tasolla Olsson pelasi kolme kautta Södertäljessä.

– Olen todella onnellinen tästä siirrosta. Haluan tuoda oman panokseni siihen, että TPS alkaa voittamaan pelejä ja suunta kääntyy ylöspäin, Olsson kertoo.

– Olsson on hyvin luisteleva ja hyvin kiekkoa liikuttava pakki. Hän on tottunut pelaamaan vastustajan parhaita pelaajia vastaan Ruotsin SHL:ssä monen vuoden ajan, itsekin monta vuotta Ruotsissa pelannut HC TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio kertoo ruotsalaispuolustajasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle