Ruotsalaislähde: Agentti kuumana Sportin pelaajapolitiikasta − "Millainen pirun sirkus tästä onkaan tullut"

LIIGA / Uutinen
Axel Holmströmin agentti käy kuumana.

Ruotsalainen jääkiekkosivusto Hockeysverige.se kertoo, että Vaasan Sportin ruotsalaishyökkääjä Axel Holmströmin siirrossa loppukaudeksi muualle on epäselvyyksiä. Ruotsin mediassa Holmströmiä on liitetty muun muassa HockeyAllsvenskan-seura Björklöveniin, mutta Holmströmin agentti Martin Nilsson kiistää siirron.

Sport tiedotti itse lauantaina, että se myy ja vuokraa säästösyistä pois joitakin pelaajiaan loppukaudeksi. Holmström on joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja ja on luonnollisesti herättänyt kiinnostusta laajasti eri seuroissa.

Vaasalaisseura ei ole ollut kuitenkaan suostuvainen päästämään tähtihyökkääjäänsä minne tahansa, vaan haluaa siirrosta mahdollisimman paljon rahaa. Seura on myös tarjonnut Holmströmille uutta seuraa, mutta hyökkääjä ei ollut halukas siirtymään kyseiseen joukkueeseen.

− Millanen pirun sirkus tästä onkaan tullut. Minulla ei ole ollut montaa pelaajaa Suomessa, joten en ole ollut tässä tilanteessa aiemmin. Tämä on absurdia. Seura yrittää lypsää mahdollisimman paljon rahaa, vaikka Axel ei ole varma, haluaako tämä pelata siinä joukkueessa, josta Sport eniten rahaa saisi. Tilanne on monimutkainen, Nilsson kertoo Hockeysverigelle.

− Seuran pitäisi pyrkiä säästämään mahdollisimman paljon rahaa sen sijaan, että pyrkisivät saamaan mahdollisimman paljon korvausta muutamasta kuukaudesta. Joissakin tapauksissa Axel ei ole ollut edes kiinnostunut pelaamaan seurassa, josta tarjouksia on tullut.

Holmström teki syksyllä vaasalaisjoukkueen kanssa kevääseen 2025 saakka ulottuvan jatkosopimuksen.

− Axelilla on sopimus Sportiin kahdeksi vuodeksi, mikä tekee tästä hieman palkkasoturifiiliksen. Jos se (uusi joukkue) olisi jännittävä seikkailu, niin tiedän Axelin haluavan lähteä sinne. Se ei kuitenkaan tapahdu missä tahansa seurassa, vaan sen täytyy olla jotain, joka sopii hänelle ja hänen periaatteisiinsa, Nilsson toteaa.

Sportista ovat poistuneet viime päivinä puolustajat Valtteri Viljanen, Shaun Heshka ja Emil Johansson sekä maalivahti Niko Hovinen.

Päivitetty 13.2.2023 klo 14.36: muokattu otsikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle