Rovaniemellä lisää muutoksia valmennukseen – RoKi hakee naisten liigajoukkueelleen päävalmentajaa

Naisten Liiga / Uutinen
Päävalmentajan paikka on auki Rovaniemellä. Toimea tällä hetkellä hoitavan Tuomas Liitolan (oik.) tilanteesta ei ole tietoa.
Kuva © Timo Savela
Naisten Liigan pohjoisimman joukkueen RoKin valmennukseen tulee muutoksia kauden päätteeksi. RoKi hakee päävalmentajaa Naisten Liigan joukkueelleen kaudelle 2023–24.

Kolmatta kokonaista kauttaan Naisten Liigassa pelaavan RoKin kausi on ollut vaikea. Joukkueen parhaimpiin lukeutuneita pelaajia siirtyi viime kauden jälkeen toisiin liigajoukkueisiin ja ulkomaille, mikä on heijastunut sen otteisiin tällä kaudella.

Aiemmista kausista poiketen, RoKi on voittanut vain yhden sarjaottelun koko kauden aikana. Sen pelit tulevat jatkumaan neljän joukkueen karsintasarjassa. Vastaan asettuu Naisten Liigasta Lukko ja Naisten Mestiksen kaksi parasta joukkuetta.

Viidettä kauttaan joukkueen päävalmentajana toimivan Tuomas Liitolan tilanteesta ei ole tietoa. Asiasta ei ole mainintaa joukkueen omassa ilmoituksessa, eikä myöskään jääkiekkoliiton sivuilla julkaistussa vastaavassa ilmoituksessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle