Roope Elimäki vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä − "Tavoitteena on päästä isompiin liigoihin jossain vaiheessa takaisin"

MESTIS / Uutinen
Elimäellä on Liiga-kokemusta Pelicansista.
Kuva © Pasi Lepola (www.pasilepolaphotography.com)
Liki 200 Liiga-ottelua pelannut hyökkääjä solmi yhden kauden sopimuksen.

Roope Elimäki, 28, pelaa ensi kaudella Mestistä Kiekko-Vantaan riveissä. Hyökkääjä kiekkoili viime kaudella loppukaudesta Ruotsissa HockeyEttan-sarjassa, tätä ennen hänet on nähty useamman kauden ajan Lahden Pelicansissa.

Yhteensä Elimäki on pelannut urallaan lahtelaisten riveissä 171 runkosarjaottelua tehoin 22+13=35 ja kahdeksan pudotuspelikamppailua, joissa tilille on napsahtanut yksi syöttöpiste.

− Hienoa, että Roope valitsi Kiekko-Vantaan ensi kaudelle. Saimme Roopesta hyvät raportit monesta paikasta. Hän tulee olemaan iso palanen meidän joukkuetta. Roope on urheilullinen ja monipuolinen kahden suunnan sentteri, josta saadaan joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta lisää ja hän pystyy Mestiksessä tekemään myös tulosta, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen sanoo tiedotteessa.

Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä Elimäki on pelannut Mestiksessä toistaiseksi 104 kamppailua Peliittojen miehistössä. Tehopisteitä näissä otteluissa kertyi 24+47=61.

− Todella hyvillä fiiliksin saavun Vantaalle. Haluan pelata hyvän kauden ja auttaa joukkuetta omilla vahvuuksillani menestymään. Tavoitteena on päästä isompiin liigoihin jossain vaiheessa takaisin ja uskon, että tämä on minulle hyvä paikka kehittyä, Elimäki toteaa.

Uutista muokattu klo 17.25: korjattu virheellinen tieto viime kauden seurasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle