Ronkaiselle jatkoa Kärppiin, Metsävainio vakuutti sopimuksen arvoisesti

LIIGA / Uutinen
Ronkainen luutii jatkossakin Kärppien alakerrassa.
Kuva © Saana Hakala
Kärpät teki jatkosopimuksen puolustaja Taneli Ronkaisen kanssa, minkä lisäksi koeajalla ollut Tino Metsävainio jatkaa loppukauden joukkueessa.

Taneli Ronkainen jatkaa Kärpissä kaksivuotisella sopimuksella. 23-vuotias puolustaja on pelannut liigapelejä kolmella edelliskaudella. Viime kaudella hän kokosi runkosarjassa 43 ottelussa tehot 1+9, minkä lisäksi keräsi 18 pudotuspeliottelussa neljä syöttöpistettä.

− Taneli on noussut viime kausien aikana meidän runkopuolustajien joukkoon ja on hienoa, että oman seuran junioripolun kulkenut pelaaja jatkaa Kärpissä. Tanelilla on pelaajana varmasti vielä kehitysaskeleita otettavana ja hänellä on hyvä tulevaisuus edessä Liiga-kiekkoilijana, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi.

Koeajalla Kärpistä paikkaa hakenut hyökkääjä Tino Metsävainio onnistui vakuuttamaan oululaisvalmennuksen ja sai loppukauden kattavan sopimuksen. Harjoituskaudella 21-vuotias hyökkääjä tehtaili viidessä harjoitus ja- CHL-ottelussa kolme maalia. Viime kauden Metsävainio kiekkoili RoKissa ja iski Mestiksessä 50 ottelussa 40 tehopistettä.

− Tino on pelaamalla ansainnut paikan jatkaa tämän kauden joukkueessa. Hän tulee olemaan meille varmasti sellainen pelaaja, joka auttaa joukkuetta eteenpäin. Hienoa, että jälleen kerran yksi oman junioriputken läpikäynyt pelaaja saa sopimuksen Liigaan, Aho totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle