Ron Francis jatkaa Seattle Krakenin GM:nä vuoteen 2027

NHL / Uutinen
Ron Francis sai Seattle Krakenin seurajohdolta mieluisia uutisia.
Kuva © Getty Images
Seattle Kraken ja sen nykyinen GM Ron Francis sopivat yhteistyön jatkosta.

Seattle Kraken ilmoitti keskiviikkona jatkaneensa GM:nsä Ron Francisin, 60, sopimusta kauteen 2026–27 saakka. Francis on toiminut joukkueen GM:nä sen perustamisesta lähtien.

Toista kauttaan NHL:ssä esiintynyt Kraken eteni ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin, joissa sen tie päättyi toisella kierroksella Dallas Starsia vastaan.

– Luulen, että jokaisen GM:n ensimmäinen tavoite on päästä pudotuspeleihin. Luonnollisesti minä ja joukkueeni emme ole poikkeus tähän. Meille oli tärkeintä uutena organisaationa uudella markkina-alueella pystyä näyttämään kehitystä viime vuodesta, pyrkiä osoittamaan kannattajakunnallemme, että olemme menossa oikeaan suuntaan ja tulossa paremmiksi, sen pyrimme saavuttamaan.

– Valehtelisin, jos väittäisin ennustaneeni sen menevän näin hyvin, mutta se meni, ja siitä kunnia kuuluu pelaajillemme ja valmennusryhmällemme, jotka ovat panostaneet paljon päästäksemme tähän pisteeseen, Krakenin GM Francis kommentoi NHL:n uutisessa.

Ennen Krakenin GM:ksi siirtymistään Francis toimi vastaavassa tehtävässä Carolina Hurricanesissa vuosina 2014–2018. Pelaajaurallaan kaksi Stanley Cupia voittanut Francis on NHL:n historian viidenneksi paras pistemies 1798 tehopisteellään, ja hänet valittiin jääkiekon kunniagalleriaan, Hockey Hall of Fameen vuonna 2007.

» Lähetä palautetta toimitukselle