RoKin taustayhtiön tilinpäätös plussalle - "Nyt pääsimme positiivisiin lukemiin"

MESTIS / Uutinen
RoKi Hockey Oy:n tulos oli positiivinen.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
RoKin edustusjoukkueen taustayhtiö RoKi Hockey Oy on tehnyt päättyneellä tilikaudella positiivisen tuloksen.

Tilikaudella 2018-2019 rovaniemeläisseuran taustayhtiö tahkosi liikevaihtoa 661 957 euroa, josta liikevoitoksi muodostui 22 237 euroa. Rahoituskulujen jälkeen tilikauden tulos on myöskin positiivinen, 2532 euroa.

Kauden päätteeksi vuoden Mestis-seuraksi valittu RoKi keräsi viime kaudella peräti yli 40 000 katsojaa, mikä tekee 1492 katsojaa ottelua kohden. Yhtiön tulos on ollut nousussa viimeisten vuosien aikana, mikä on RoKi Hockey Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kankaanrannan mukaan seurauksena pitkäjänteisestä työstä.

— Olemme edenneet pitkäjänteisesti strategiamme mukaisesti ja pystyneet kehittämään toimintaa ja palvelutarjontaa. Tulos on viime vuosina parantunut ja nyt pääsimme positiivisiin lukemiin. Haasteita tuovat tappiolliset tilikaudet sekä tämän kauden osalta Lappi Areenan jääongelmien vaikutukset alkukauden tuloihin, Kankaanranta kommentoi RoKin verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa.

— Mediakuutio, katsomoravintola ja VIP-palveluiden kehittäminen sekä yhden henkilön lisäresurssi myyntityöhön ovat tuoneet tavoiteltua kehitystä. Lisäksi kausikorttihaasteen onnistuminen on ollut tärkeässä roolissa. Tavoitteenamme on jatkaa toiminnan vakauttamista, ja sen myötä päästä kiinni askel kerrallaan myös entistä parempaan urheilulliseen tulokseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle