RoKin takalinjoille kaksi vahvistusta − konkaripuolustaja Joki-Erkkilä palaa Rovaniemelle

MESTIS / Uutinen
Joki-Erkkilä palaa Aasiasta tuttuun nuttuun.
Kuva © Timo Savela
RoKin puolustuskalusto vahvistuu paluun Napapiirille tekevällä Henri Joki-Erkkilällä sekä Eetu Pylkkäsellä.

Henri Joki-Erkkilä ja Eetu Pylkkänen siirtyvät ensi kauden kattavilla sopimuksilla RoKin riveihin.

Joki-Erkkilä on RoKin monivuotinen luottopelaaja, sillä tuleva sesonki on hänelle jo 11. kausi rovaniemeläisryhmässä. Hän on toiminut RoKin kapteeninakin seitsemällä eri kaudella.

Viime kauden 33-vuotias puolustaja pelasi Aasian liigassa japanilaisen Nikko Icebucksin miehistössä. Hän iski kauden aikana 36 ottelussa tehot 3+22=25. 

− "Öffen" paluu oli kyllä mieluinen juttu RoKille ja koko kaupungille. Hänen pelillinen panos joukkueelle tulee olemaan iso, jonka kaikki tietävätkin. Monipuolinen, huippukuntoinen, todellinen urheilijatyyppi ja ennen kaikkea jään ulkopuolista roolia joukkueessa ei voi rahassa mitata. Hyvällä huumorilla höystettynä pitää joukkueen tiukasti näpeissä ja sisäisen kurin kohdillaan. Todella iso apu valmennukselle, kuvaili RoKin päävalmentaja Santeri Immonen.

Espoolaislähtöinen Pylkkänen siirtyy Rovaniemelle Hermeksestä. Viime kaudella 22-vuotias puolustaja pelasi Mestiksessä 33 ottelua ja keräsi niissä kolme syöttöpistettä. Pylkkänen on edustanut Mestiksessä aiemmin SaPKoa ja Kiekko-Vantaata.

− Eetusta paistaa näyttämisen halu hankalan viime kauden jälkeen. Vahva, fyysinen, kova rightin pakki, jolla on todella painava laukaus. Uskon, että tulee olemaan iso apu alakertaan monipuolisessa roolissa, Immonen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle