RoKin pistekärjet jatkavat kiekkoilua napapiirillä

MESTIS / Uutinen
Kasper Elo voitti RoKin sisäisen pistepörssin.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher
RoKi kiinnitti kärkiosaamista joukkueeseensa pettymykseen päättyneen kauden jälkeen.

Nousujohteisen kauden pelannut RoKi on solminut jatkosopimukset kärkipelaajiensa kanssa. Rovaniemellä jatkavat Kasper Elo, Olli Iisakka ja Ville Väinölä

− "Kassu" pelasi loistavan kauden, teki tulosta tasaisesti alusta lähtien ja vielä loppukauden huippuvireen löydyttyä oli ehdottomasti yksi joukkueen arvokkaimpia pelaajia viime kaudella. Hän on pidetty pelaaja joukkueessa ja kannattajien keskuudessa. Tulee olemaan tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta, jonka ympärille on hyvä rakentaa, iloitsee päävalmentaja Santeri Immonen kärkihevosen kiinnittämisestä. 

Elo voitti sinikeltapaitojen sisäisen pistepörssin 46 pisteellä ja Väinölä oli RoKin puolustajien jaetulla kärkisijalla 28 pisteellään. 

− "Väiski" tuli uutena joukkueeseen ja pelasi hyvän kauden - tuli tehoja ja luottoa. Vielä puolustuspeliin jämäkkyyttä niin siitä on hyvä jatkaa viime kaudella alkanutta urheilijan elämää. Saadaan iso apu meidän kiekolliseen peliin ja ylivoimalle heti sarjan alusta. Väinölä on tärkeä osa kiekollista pelaamistamme, sanoo Immonen.

Espoolaislähtöisen Iisakan kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen, jonka vuoksi pelimäärä jäi 18. Alkukaudella Iisakka ehti kuitenkin paukuttaa lupaavat 13 tehopistettä.

− Ollin kausi katkesi ikävästi loukkaantumiseen. Potentiaali maalintekoon on mieletön ja uskon 20 maalin rajan paukkuvan ensi kaudella. Ehdottomasti iso juttu, että saatiin Olli jatkamaan Rovaniemellä. Vielä yksi napsu lisää, niin muut sarjat kutsuvat ensi kauden jälkeen, Immonen ilmoittaa toivekkaasti. 

» Lähetä palautetta toimitukselle