RoKin naiset täydensi puolustustaan kolmella pelaajalla − "Oodi Lapin tyttökiekon hyvälle työlle"

Naisten Liiga / Uutinen
RoKi sai riveihinsä kaksi puolustajaa lisää. Arkistokuva viime kaudelta.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Maisa Nikka jatkaa RoKissa ja Matilda Penttilä palaa rovaniemeläisjoukkueeseen. Myös kokenut Janina Jatkola hyppää mukaan RoKin takalinjoille.

RoKi on tehnyt kauden mittaiset sopimukset puolustajien Maisan Nikan, 19, ja Matilda Penttilän, 21, kanssa. Nikalle kyseessä on jatkosopimus, kun taas Penttilä palaa RoKiin muutaman kauden tauon jälkeen.

− Minulla on kova halu kehittyä pelaajana ja tiedän, että juuri Rovaniemellä siihen on todella hyvät puitteet ja mahdollisuudet, KJT Haukkoja viime kaudella edustanut Penttilä toteaa.

Viime kaudella 31 runkosarjaottelua rovaniemeläispuolustuksessa luutinut Nikka on innoissaan jatkostaan RoKissa. Hän odottaa kehittyvänsä sekä jääkiekossa lajina että yleisesti urheilijana.

− Maisa on taas yksi oodi lappilainen pelaaja ja oodi Lapin tyttökiekon hyvälle työlle. Hyvä harjoittelija, jonka tulokset alkavat näkymään myös kentällä, virkkoo RoKin päävalmentaja Teemu Koivula.

Nikan ja Penttilän ohella RoKi-paitaan pukeutuu ensi kaudella myös puolustaja Janina Jatkola, 30.

− Janina on tärkeä hahmo joukkueeseen kentällä ja sen ulkopuolella. "Jake" tuo puolustukseen kokemusta ja voittavia tekoja, päävalmentaja Koivula tuumaa.

Naisten Liigan kausi alkaa viikonloppuna 9.−10. syyskuuta Espoon Matinkylässä. RoKi kohtaa lauantaina HPK:n ja sunnuntaina TPS:n.

Muokattu: 8.9.2023, kello 20.44: Juttua muokattu Jatkolan sopimuksen myötä kauttaaltaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle