RoKille kolme uutta sopimusta - Pumpanen jatkaa Napapiirillä

MESTIS / Uutinen
Turkka Pumpanen jatkaa Rovaniemellä.
Kuva © Timo Savela
Mestis-joukkue Rovaniemen Kiekko on solminut yhden jatkosopimuksen ja kaksi uutta pelaajasopimusta. Kaikki sopimukset kattavat tulevan kauden.

20-vuotias Kittilän Palloseuran kasvatti Turkka Pumpanen aloittaa toisen kautensa Rovaniemellä, vaikka hän kävikin nopealla lainavierailulla Oulun Kärppien A-nuorista kaudella 2017-18.

— "Tusen" jatko on hieno juttu. Hän on luotettava työjuhta, jolla on vielä paljon potentiaalia varastossa. Uskon, että hän tulee varmasti ottamaan isompaa roolia tulevana kautena ja hän on huikea joukkuepelaaja. Lisäksi Turkka on hieno esimerkki lappilaisille junioreille, että Lapista on polku auki huipulle asti, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kommentoi seuran tiedotteessa.

SaPKon paidassa viime kaudella pelannut 23-vuotias puolustaja Ville Väinölä siirtyy Rovaniemelle. Miehelle kertyi pässipaitojen riveissä päättyneellä kaudella 43 ottelua, joissa hän iski 17 tehopistettä.

— Väinölä on kiekollisesti todella lahjakas, vahvasti hyökkäyssuuntaan pelaava puolustaja. Hän on hakemassa isompaa roolia Mestiksessä, mitä saikin jo SaPKossa. Hänellä on kova halu päästä takaisin Liigaan, missä on jo päässyt kokeilemaankin. Todella mielenkiintoista nähdä, millaisia askelia Ville tulevalla kaudella ottaa, Immonen kertoi.

Neljällä kaudella Mestiksessä ja Ruotsin 1-divisioonassa kiekkoillut Viljami Wacklin saapuu sinipaitaisen joukkueen riveihin muutaman rikkonaisen kauden jälkeen. Tästä huolimatta RoKin päävalmentaja Immonen näkee HIFK-kasvatissa potentiaalia.

— Wacklin tulee hakemaan parin vaikeamman kauden jälkeen uutta nousua uralleen. Hän on pelintekijäsentteri. Potentiaalia hänellä on ja se pitää vain kaivaa esiin. Itseluottamus ja päivittäinen tekeminen kohdilleen, niin ei ole rajoja missä Viljami voi pelata tulevaisuudessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle