RoKille kaksi nuorta pelaajaa Oulusta

MESTIS / Uutinen
Huttula teki viime kaudella liigadebyyttinsä.
Kuva © Sirpa Pöyhönen
RoKi vahvistuu kahdella pelaajalla, kun puolustaja Joona Huttula ja hyökkääjä Turkka Pumpanen siirtyvät rovaniemeläisryhmään Kärpistä.

Joona Huttulan sopimus RoKin kanssa on ensi kauden kattava lainapesti. Keväällä kaksivuotisen jatkosopimuksen Kärppien kanssa tehnyt puolustaja tulee pelaamisen ohessa suorittamaan varusmiespalvelustaan. Oululaisjoukkueella on myös mahdollisuus kutsua Huttula takaisin miehistöönsä tarvittaessa.

Huttula pelasi viime kauden pääosin Kärppien A-nuorissa, mutta sai vyölleen myös 10 Liiga-ottelua Kärpissä sekä kuusi Mestis-ottelua RoKin paidassa. A-nuorissa 21-vuotias puolustaja tehtaili runkosarjassa 43 ottelussa tehot 1+15 ja finaalitappioon päättyneissä pudotuspeleissä kokosi 10 ottelussa tehot 1+1.

Turkka Pumpanen toimi viime kaudella Kärppien A-nuorten kapteenina. 19-vuotias hyökkääjä keräsi runkosarjassa 50 ottelussa tehot 6+5. Pudotuspeleissä hän viimeisteli 11 kamppailussa yhden maalin ja antoi kaksi maalisyöttöä. Pumpanen kävi kauden aikana myös lainalla RoKissa kuuden ottelun verran. Hän suorittaa Huttulan tavoin kauden aikana varusmiespalvelustaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle