RoKi nappasi eksoottisen MM-kisakävijän miehistöönsä − järkälemäinen Joshua Tetlow puolustukseen

MESTIS / Uutinen
Tetlow pelasi ensimmäiset pääsarjatason MM-kilpailunsa viime keväänä Riikassa.
Kuva © Samuli Huikuri
RoKi vahvistaa puolustuskalustoaan tällä hetkellä MM-kilpailuissa pelaavalla Joshua Tetlowilla.

RoKi on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen Joshua Tetlowin kanssa. 24-vuotias puolustaja edustaa tällä hetkellä kotimaataan Iso-Britanniaa MM-kilpailuissa. Tämän vuoden kisat ovat hänelle uran toinen pääsarjatason arvoturnaus.

Järkälemäinen (198cm/103kg) puolustaja on pääosan urastaan pelannut tähän saakka kotimaansa pääsarjassa. Päättyneellä kaudella hän edusti Nottingham Panthersia, jossa iski 54 ottelussa tehot 3+4=7. 

Viime kaudella Tetlow teki jo visiitin Suomeen. Hän pelasi Suomi-sarjajoukkue JHT:ssa 14 ottelua ja keräsi niissä kolme syöttöpistettä. Helmikuussa hän kuitenkin palasi kotimaahansa Panthersin riveihin.

− Tetlow on äärimmäisen mielenkiintoinen järkälemäinen peruspakki. Hän on pystynyt arvokisoissa osoittamaan, että pystyy puolustamaan Euroopan kärkipelaajiakin vastaan. Josh tuo napapiirille uudenlaisen ulottuvuuden maalinedustan puolustamiselle, kertoi RoKin päävalmentaja Maso Lehtonen.

Rovaniemeläisseura kertoi jo aiemmin hankkineensa riveihinsä Liigassakin viime kaudella pelanneet puolustaja Tom Grönblomin ja hyökkääjä Jere-Matias Alasen sekä FPS:ssä tehoilleen puolustaja Paavo Tynin.

Jatkosopimuksiin nimensä puolestaan kirjoittivat puolustaja Miks Tumanovs sekä hyökkääjät Heikki Huttunen ja Miika Tiihonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle