RoKi kaappasi Hermeksen tehopuolustaja Mobergin − myös hyökkäykseen vahvistusta Kokkolasta

MESTIS / Uutinen
Moberg oli kahdella viime kaudella Hermeksen johtavia pelaajia.
Kuva © Jarno Hietanen
Rovaniemen Kiekon miehistö vahvistuu kahdella pelaajalla Kokkolan suunnasta, kun Sebastian Moberg ja Alex Levänen siirtyvät pohjoiseen.

RoKi saa riveihinsä kaksi vahvistusta Hermeksestä. Rovaniemeläisryhmän kanssa sopimukset tekivät puolustaja Sebastian Moberg sekä hyökkääjä Alex Levänen.

Viime kaudella Hermeksen kapteenina toiminut 24-vuotias Moberg on esiintynyt kahdella edelliskaudella pisteiden valossa vahvasti. Toissa kaudella hän iski 28 tehopistettä ja viime kaudella paransi ennätystään vielä muutamalla pisteellä, kun 49 ottelussa syntyivät tehot 3+29=32.

Aiemmin espoolaislähtöinen Moberg on edustanut Mestiksessä myös Espoo Unitedia ja Kiekko-Vantaata. Hän on pelannut urallaan lisäksi 36 liigaottelua HIFK:n ja Bluesin riveissä.

− "Mossehan" on yksi sarjan parhaita kiekollisia puolustajia. Hänellä on kova halu kehittyä ja ottaa RoKissa se viimeinen steppi isompiin valoihin. Kysyntää varmasti oli muualtakin, joten hieno homma että hän valitsi RoKin. Nyt alkaa alakerran taitotaso olemaan kohdillaan, totesi RoKin päävalmentaja Santeri Immonen.

Leväsen viime kautta varjosti loukkaantuminen ja hän pelasi vain 30 ottelua, joissa keräsi neljä syöttöpistettä. 23-vuotias hyökkääjä on edustanut Mestiksessä aiemmin Hermeksen lisäksi kahden kauden ajan Kiekko-Vantaata. Leväsellä on tilillään myös kaksi liigaottelua HIFK:n paidasta kaudelta 2016-2017.

− Hän on monipuolinen all-around pelaaja. Hänellä on potentiaalia ja varmasti on kova näyttämisen halu vaikean loukaantumisten sävyttämän kauden jälkeen. Erikoisosaamisena ovat aloitukset ja alivoimapelaaminen, Immonen kertoi.

RoKilla on tällä hetkellä sopimukset 11 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle