RoKi jatkoi Mikkolan sopimusta - Ahlmark siirtyy Kokkolasta Rovaniemelle

MESTIS / Uutinen
Ahlmark edusti juniorivuosinaan Sportia.
Kuva © Kirsi Teiskonlahti
RoKi vahvisti puolustustaan kahdella pelaajalla. Niko Mikkola teki jatkosopimuksen joukkueeseen ja uutena miehenä ryhmään liittyy Eddie Ahlmark.

Kärppien A-nuorista viime kaudeksi RoKiin siirtynyt Niko Mikkola jatkaa tulevalla kaudellakin rovaniemeläisjoukkueessa. 22-vuotias puolustaja viimeisteli runkosarjassa 41 ottelussa tehot 1+8. Pudotuspeleissä hän kokosi kuudessa ottelussa tehot 2+6.

− Nikon odotan jatkavan siitä mihin keväällä jäi. Hänellä oli iso rooli kiekollisessa pelissä, oikealta pelaava pakki. Hyvä, eteenpäin haluava tyyppi. Uskon, että hän ottaa seuraavan askeleen, mikä pitää sisällään tasasuuden ja puolustupelin jämäkkyyden, totesi RoKin päävalmentaja Santeri Immonen.

Eddie Ahlmark kiekkoili viime kauden Hermeksen takalinjoilla. 21-vuotias Sportin kasvatti teki 42 ottelussa kaksi maalia ja antoi neljä maalisyöttöä. Kaudella 2017-2018 hän esiintyi RoKin riveissä neljässä ottelussa lainasopimuksella.

− Eddie kävi meillä toissa kaudella meidän mukana ja jäi hyvä kuva hänestä. Hän on jämäkkä puolustaja ja sopii meidän pelityyliimme. Odotan innolla hänen peliesityksiään, kun kausi alkaa, kommentoi joukkueenjohtaja Jani Mikkola Ahlmarkin siirtymistä Rovaniemelle.

» Lähetä palautetta toimitukselle