Risto Dufva jatkaa Sportin päävalmentajana myös ensi kaudella − "Tavoite nyt ja jatkossa on, että kotka oppisi luottamaan liitämiseen, ettei tarvitse koko ajan räpyttää siipiä"

LIIGA / Uutinen
Dufva saapui Vaasaan kesken kauden.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Vaasan Sport ja Risto Dufva ovat sopineet yhteistyöstä myös ensi kauden osalta. Sport on noussut Dufvan alaisuudessa pois Liigan jumbosijalta.

Risto Dufva jatkaa Sportin päävalmentajana myös kaudella 2020−21. Dufva saapui vaasalaisten peräsimeen kesken kuluvan kauden, jolloin hän korvasti tehtävässä Ari-Pekka Pajuluoman.

− Tavoite nyt ja jatkossa on, että kotka oppisi luottamaan liitämiseen, ettei tarvitse koko ajan räpyttää siipiä,

− Näen kirkkaana edistyksen aamunkoiton myös Vaasan jääkiekossa, sillä kaupunkiin saadaan ensi vuonna vihdoinkin Liigan vaatimukset täyttävät fasiliteetit uudistetun jäähallin muodossa. Olosuhteiden parantumisen myötä Sportilla on mahdollisuus ottaa seuraava askel kotkan saamisessa liitoon koko organisaation osalta. Dufva totesi Sportin tiedotteessa.

Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo, että Dufvan kanssa alettiin keskustella jatkopestistä nopealla aikataululla.

− Sovimme heti Riston saavuttua Sportiin, että tietyn aikajakson jälkeen mietitään yhdessä jatkoa. Ne asiat, jotka halusimme Riston palkkaamisen myötä tapahtuvan ovat toteutuneet täysin ja joukkue on suorittanut hyvällä tasolla hänen aikanaan. Yhteistyö on alkanut erittäin hyvin ja jatkosopimus antaa meille nyt työrauhaa myös ensi kautta silmällä pitäen.

» Lähetä palautetta toimitukselle