Riskalle jatkoa HPK:hon, Lehtinen jäi ilman sopimusta

LIIGA / Uutinen
Riska vakuutti koeajalla sopimuksen arvoisesti.
HPK teki ratkaisuja koeajalla olleiden pelaajien kanssa. Filip Riska jatkaa joukkueessa, kun taas Oskari Lehtinen on vapaa etsimään uuden työnantajan.

Filip Riska jatkaa HPK:ssa loppukauden mittaisella sopimuksella. 33-vuotias hyökkääjä pelasi koeaikansa aikana neljässä harjoitusottelussa sekä seitsemässä liigakamppailussa. Niissä hän keräsi yhteensä tehot tehot 1+2. Jatkopäätöksessä painoivat kuitenkin paljon muut syyt kuin tehopisteet.

− Filip on ollut meille tärkeä palanen aloituksissa, alivoimapelaamisessa ja neloskentän puolustavassa roolissa. Vaikka parannettavaakin vielä löytyy, nuoren joukkueen on hyvä pitää kiinni näin kokeneesta pelaajasta. Filipin arvo nousee edelleen ratkaisupelejä pelattaessa, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Mestiksen Jokipojista koeajalle tullut Oskari Lehtinen sen sijaan ei saanut sopimusta hämeenlinnalaisryhmään. Harjoituskaudella 24-vuotias hyökkääjä esiintyi seitsemässä ottelussa tehoin 1+1. Runkosarjassa hän ehti pelaamaan vain kaksi ottelua, joissa keräsi yhden syöttöpisteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle