Repo jatkaa Lukon riveissä - "Uskon hänen ottavan vielä yhden askeleen eteenpäin viime kaudesta"

LIIGA / Uutinen
Repo kantaa Lukko-paitaa ensi kaudellakin.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Kesken viime kauden Pohjois-Amerikasta Suomeen palannut Sebastian Repo teki jatkosopimuksen Lukon kanssa.

Sebastian Repo jatkaa Lukon riveissä yksivuotisella sopimuksella. Hän siirtyi raumalaisjoukkueeseen kesken viime kauden joulukuussa Florida Panthersin farmijoukkue Springfield Thunderbirdsistä.

− Oli kyllä helppo valinta. Viihdyin äärettömän hyvin Raumalla viime kaudella. Meillä oli mahtava joukkue ja mullakin meni ihan hyvin. Uskon, että meidän tarina tulee jatkumaan siitä mihin viime kaudella jäimme. Ja uskon, että meille tulee taas olemaan erittäin kilpailukykyinen joukkue, Repo kommentoi.

Repo iski päättyneellä kaudella Liigassa 28 ottelussa tehot 10+13=23. Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt uskoo, että Repo pystyy tulevalla kaudella ottamaan vielä lisää kehitysaskeleita.

− Sebulla on myös erittäin hyvä laukaus, jota voisi käyttää useamminkin, koska veto on tarkka ja todella kova. Mä jotenkin uskon, että kun kotoinen liiga on taas tutumpi ja pelikaverit ovat tuttuja niin uskon vahvasti, että hän ottaa vielä yhden askeleen eteenpäin viime kaudesta, Sahlstedt totesi.

− Meillä on erittäin vahva hyökkäys ensi kaudella ja kaiken kaikkiaan Repo on siihen erinomainen lisäys ja hänen myötä joukkueessa on myös kova kilpailu kärkiroolin paikoista sekä ylivoima-ajasta mikä ajaa varmuudella niin yksilöitä kuin joukkuetta eteenpäin.

» Lähetä palautetta toimitukselle