Regin jatkaa Jokereiden kapteenina – Lepistö ja Anttila nimettiin varakapteeneiksi

KHL / Uutinen
Peter Regin aloittaa jo neljännen kautensa Jokereiden kapteenina.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Helsingin Jokereiden kapteenina jatkaa Peter Regin. Varakapteeneiksi on nimetty Sami Lepistö ja ensimmäistä kertaa kapteenistoon nouseva Marko Anttila.

Helsingin Jokerit on nimennyt kapteenistonsa alkavalle kaudelle. Tanskalainen Peter Regin jatkaa helsinkiläisten kapteenina jo neljännellä peräkkäisellä kaudella. Varakapteeneina toimivat Sami Lepistö ja uutena pelaajana kapteenistoon nouseva Marko Anttila.

Regin saapui Jokereihin kaudeksi 2015-16 Pohjois-Amerikasta ja nousi helsinkiläisten kapteeniksi jo seuraavalla kaudella. Neljän kauden aikana tanskalainen keskushyökkääjä on pelannut Jokereissa 202 runkosarjaottelua ja tehnyt 137 (45+92) tehopistettä.

Lepistö palasi takaisin Jokereiden paitaan kymmenen kauden tauon jälkeen kaudeksi 2017-18. Yhteensä kokenut puolustaja on pelannut Jokereissa 305 runkosarjaottelua KHL:ssä sekä SM-liigassa ja tehnyt näissä otteluissa 136 (34+102) tehopistettä. Alkava kausi on Lepistölle kolmas peräkkäinen Jokereiden varakapteenina.

Anttila on puolestaan pelannut Jokereissa kolme edellistä kautta ja tehnyt 146 runkosarjaottelussa 47 (26+21) tehopistettä. MM-kisoissa keväällä Suomen joukkueen kapteenina toiminut Anttila nousee nyt ensimmäistä kertaa Jokereiden kapteenistoon.

KHL:n runkosarja alkaa Jokereiden osalta 3. syyskuuta Hartwall Arenalla, kun vastaan asettuu Avangard Omsk.

» Lähetä palautetta toimitukselle