Red Wings -päävalmentaja Jeff Blashillille kahden vuoden jatkosopimus – "Hän on tehnyt loistavaa työtä nuorten pelaajiemme kanssa"

NHL / Uutinen
Blashillin alaisuudessa Red Wings on edennyt pudotuspeleihin ainoastaan kerran: kaudella 2015–2016.
Kuva © Getty Images
Neljättä kautta Red Wingsin päävalmentajana toimiva Jeff Blashill on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa.

Detroit Red Wings -päävalmentaja Jeff Blashill, 45, on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Blashillille kuluva kausi on neljäs joukkueen peräsimessä.

– Hän on tehnyt loistavaa työtä nuorten pelaajiemme kanssa uudelleenrakennuksen aikana. Luotamme, että Jeff on oikea valmentaja kehittämään lupauksistamme laadukkaita NHL-pelaajia, kommentoi Red Wings -GM Ken Holland

Blashill aloitti Red Wingissä apuvalmentajana kaudella 2011–2012. Hän toimi organisaation AHL-farmi Grand Rapids Griffinsin päävalmentajana vuosina 2012–2015. Red Wingsin päävalmentajana Blashill aloitti kaudella 2015–2016. Hän on myös toiminut Yhdysvaltojen päävalmentajana aikuisten MM-kisoissa vuosina 2017 ja 2018. Pelaajaurallaan Blashill torjui kiekkoja neljä vuotta Ferris Staten yliopistojoukkueen riveissä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle