Red Wings menettää kärkipuolustajansa − Mike Green on toistaiseksi sivussa virusinfektion vuoksi

NHL / Uutinen
Green on ollut kolmella Red Wings -kaudellaan joukkueen johtava puolustaja.
Kuva © Getty Images
Detroit Red Wings -puolustaja Mike Green on virustartunnan vuoksi sivussa. Toipumisennustetta seuralla ei toistaiseksi ole.

Detroit Red Wingsin kärkipuolustaja Mike Green on seuran tiedotteen mukaan määrittelemättömän ajan sivussa. Green oli sanonut valmentajille olevansa voimaton, ja hänet oli ohjattu lääkäriin.

− Hän ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Hänellä on virus, joka on hyökännyt hänen maksaansa. Tiedämme enemmän infektiolääkärin tutkimusten jälkeen, kertoi Red Wings -päävalmentaja Jeff Blashill.

− Ilman muuta tämä on iso menetys. Hän on ystävämme ja osa joukkuetta. Haluamme hänen vain tulevan kuntoon, kommentoi puolustaja Trevor Daley.

32-vuotias Green on Washington Capitalsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2004. Red Wingsiin kanadalaispuolustaja siirtyi vapaana agenttina kaudelle 2015-16. Oikealta laukova hyökkäävä puolustaja on 787 runkosarjapelissä kerännyt yhteensä 464 tehopistettä.

Green on ainoa 2000-luvulla vähintään 30 maalia kaudessa tehnyt puolustaja. Kaudella 2008-09 Green nakutti Capitals-paidassa 68 pelissä tehot 31+42.

» Lähetä palautetta toimitukselle