Red Wings jatkaa Jeff Blashillin komennossa

NHL / Uutinen
Jeff Blashill jatkaa Detroit Red Wingsin päävalmentajana.
Kuva © Getty Images
Detroit Red Wings on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentaja Jeff Blashillin kanssa. Blashillin apuvalmentajana toiminut Dan Bylsma jättää organisaation ja suuntaa muihin tehtäviin.

Detroit Red Wings ilmoitti tiistaina solmineensa jatkosopimuksen seuran päävalmentajana viimeiset viisi kautta toimineen Jeff Blashillin kanssa. 

– On vaikeaa valmentaa joukkuetta, joka käy läpi uudelleenrakennusprosessia, GM Steve Yzerman totesi sopimuksen julkistamisen yhteydessä. 

Blashillin aikana Red Wings on jäänyt viisi kertaa pudotuspelien ulkopuolelle. Tällä kaudella joukkue sijoittui Keskisen divisioonan jaetulle viimeiselle sijalle, 48 pisteellä. Hän on päävalmentajaurallaan ottanut 172 voittoa. Blashill on myös toiminut Yhdysvaltojen maajoukkueen päävalmentajana jääkiekon MM-kisoissa.

– Olemme käyneet läpi kovia aikoja ja olen kiitollinen, että saan jatkaa joukkueen penkin takana. Olen tietoinen siitä, missä olemme viimeisen viiden kauden aikana olleet ja haluan auttaa joukkuetta pääsemään parempaan sijoitukseen, Blashill totesi.

Blashillin apuvalmentajana kuluvalla kaudella toiminut Dan Bylsma jättää Red Wings -organisaation ja suuntaa muihin tehtäviin. 

– Sydämessään hän on päävalmentaja ja haluaa olla sellainen. Se on suurin yksittäinen syy hänen (Byslma) lähdölleen, Yzerman kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle