Red Wings -GM Steve Yzermanilta siirtopommi − Capitals maksoi Anthony Manthasta muhkean hinnan

NHL / Uutinen
Anthony Mantha iskee maaleja seuraavaksi Washington Capitalsin paidassa.
Kuva © Getty Images
Detroit Red Wings on kaupannut hyökkääjä Anthony Manthan Washington Capitalsiin. Vaihdossa Capitals antoi hyökkääjät Jakub Vranan ja Richard Panikin sekä kaksi varausvuoroa.

Detroit Red Wings ja Washington Capitals vastasivat siirtotakarajan suurimmasta siirtopommista. Tampa Bay Lightningissa aiemmin vaikuttanut Red Wingsin GM Steve Yzerman sai laitahyökkääjä Anthony Manthasta muhkean hinnan: Capitals hankki hyökkääjän vaihdossa Jakub Vranaan, Richard Panikiin ja kahteen varausvuoroon.

Varausvuoroista toinen on ensimmäisen kierroksen varausvuoro vuodelle 2021 ja vuoroista toinen oikeuttaa toisen kierroksen varausoikeuteen vuonna 2022. Tällä kaudella Mantha on pelannut 42 ottelussa tehoin 11+10. Stanley Cupin Capitalsissa voittanut Vrana on puolestaan pelannut 39 ottelua tehoin 11+14.

Manthan nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2024 saakka ja hän tienaa sen aikana keskimäärin 5,7 miljoonaa dollaria kaudessa. Vranan sopimus päättyy tähän kauteen ja sen jälkeen hyökkääjä on rajoitettu vapaa agentti.

» Lähetä palautetta toimitukselle