Ratkaisupelien erikoismies Justin Williams tekee paluun Hurricanesiin

NHL / Uutinen
Justin Williams palaa NHL:ään ainakin tämän kevään ajaksi.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanes saa tärkeän vahvistuksen, sillä joukkueen viime kauden kapteeni Justin Williams palaa tauon jälkeen hurrikaaninuttuun.

Alkukauden pelaamatta ollut kokenut 38-vuotias hyökkääjä Justin Williams on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa. Sopimuksen arvo on 700 000 dollaria, ja lisäksi hän voi ansaita 1,3 miljoonan dollarin bonuksen perustuen pelisuorituksiinsa ja joukkueensa menestykseen.

Viime kaudella Hurricanesin kapteenina toiminut Williams pohti pitkään uransa jatkoa ja päätti palata vielä kaukaloon. Jo syksyllä 2000 NHL-uransa aloittanut Williams pelasi viime kaudella täyden runkosarjan tehoin 23+30=53. Yhteensä Williams on pelannut 1 244 runkosarjan ottelua.

Erityisesti Williams tunnetaan siitä, että hän on ollut parhaimmillaan pudotuspelien ratkaisevissa otteluissa. Williams onkin voittanut Stanley Cupin kolmesti – 2006 Hurricanesissa sekä 2012 ja 2014 Los Angeles Kingsissä. Lisäksi Williams voitti keväällä 2014 pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon. Kingsin ja Hurricanesin lisäksi Williams on edustanut urallaan Philadelphia Flyersia ja Washington Capitalsia.

» Lähetä palautetta toimitukselle