Rasmus Ristolainen uusin suomalaispelaaja NHL:n karanteenilistalla − Devilsillä nyt yli puolet pelaajista karanteenissa

NHL / Uutinen
Rasmus Ristolainen asetettiin NHL:n karanteenilistalle.
Kuva © Getty Images
Koronapandemia häiritsee nyt useamman NHL-joukkueen toimintaa. Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen asetettiin tiistaina liigan karanteenilistalle. New Jersey Devilsin joukkueesta yli puolet pelaajista on tällä hetkellä karanteenissa.

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen on uusin suomalaispelaaja, jonka nimi on nyt NHL:n koronaprotokollan karanteenilistalla. Ristolaisen ohella Sabresista listalle lisättiin eilen hyökkääjä Taylor Hall. Sabresin kuluvan viikon ottelut siirretään myöhempään ajankohtaan ja joukkue palaa tositoimiin aikaisintaan ensi viikon tiistaina 9.2. 

Ristolaisen lisäksi listalla ovat suomalaispelaajista myös New York Rangersin Kaapo Kakko ja New Jersey Devilsin Janne Kuokkanen ja Sami Vatanen. Pahiten korona runtelee nyt Devilsin organisaatiota. Joukkueen kokoonpanosta yli puolet pelaajista, yhteensä 14, on nyt liigan karanteenilistalla.

Devils on Sabresin tavoin tauolla ja joukkue saa pelata seuraavan ottelunsa aikaisintaan sunnuntaina 7.2. Devils ja Sabres kohtasivat toisensa viime viikonloppuna kahdesti Buffalossa. 

Verkkolehti Athleticin lähteiden mukaan Sabres-organisaatio oli huolissaan tilanteesta jo ennen viime viikonlopun keskinäisiä otteluita. Seura pyysi liigalta lisätietoja Devils-pelaajien terveystilanteesta, mutta liiga ei jakanut tietoa eteenpäin.

Yhteensä koronan takia on jouduttu nyt siirtämään jo 19 runkosarjaottelua. 

» Lähetä palautetta toimitukselle