Ranska pakotti Slovakian venymään – kaksi maalia iskenyt Pavol Regenda oli ottelun ykköstähti

MAAJOUKKUE / Uutinen
Ranska tarjosi tasapäisen haasteen Slovakialle.
Slovakia ei päässyt helpolla Ranskaa vastaan. Joukkue sai tehdä täyden iltapuhteen altavastaajana lähtenyttä vastustajaansa vastaan.

Ranskan ja Slovakian välinen ottelu oli ennakko-odotuksiin nähden tasaväkinen. Pavol Regenda viimeisteli ottelun avausmaalin erän puolivälissä, mutta muutoin ensimmäisellä periodilla ei tapahtumia tai tekopaikkoja sanottavasti nähty. Ranska sai pari tilaisuutta Daniel Gachulinecin rangaistuksen aikana.

Toisessa erässä alkoi tapahtua kummassakin päässä. Tomáš Tatar vei Slovakian kahden maalin karkuun erän toisella minuutilla. Anthony Rech ja Jordann Perret kuitenkin kampesivat Ranskan tasoihin. Pari minuuttia ennen taukoa ehti Samuel Takac viedä Slovakian uudelleen kärkeen.

Tilanne säilyi tasaisena loppuhetkille asti, kunnes Regenda ratkaisi ottelun loppunumeroihin 4–2 illan toisella täysosumallaan kahdeksan sekuntia ennen päätössummeria.