Rangers kukisti vaisun Capitalsin toisen erän salamamaaleilla, Devilsin kiri ei riittänyt voittoon Sabresista

NHL / Uutinen
Ryan Strome toimi Rangersin voiton arkkitehtina
Kuva © Getty Images
Washington Capitalsista ei ollut vastusta New York Rangersille lauantain päiväottelussa. Rangers ratkaisi pelin toisen erän salamamaaleillaan ja vei voiton lukemin 4−1. Lauantain toisessa päiväpelissä Buffalo Sabres kukisti kahdesti osuneen Sam Reinhartin johdolla New Jersey Devilsin 3−2.

Washington Capitalsin ja New York Rangersin välisen kohtaamisen avauserässä ei juurikaan hienouksia nähty. Kumpikin joukkue esitti varsin sekavaa kiekkoa. Molemmat pääsivät myös kokeilemaan ylivoimalla lukuisia kertoja, mutta yritykset jäivät varsin vaatimattomaksi.

Rangersin ylivoimapeli kuitenkin tuotti erän lopulla tulosta. Artemi Panarin ampui suoraan Ryan Stromen tarjoilemasta poikittaissyötöstä, mutta Vitek Vanecek torjui. Chris Kreider kuitenkin laittoi irtokiekon sisään.

Toista erää oli jäljellä kolme minuuttia, kun Panarin antoi nappisyötön maalin edessä päivystäneelle Alexis Lafrenierelle ja tämä veivasi kiekon ohi Vanecekin. Lisää seurasi vain minuutti myöhemmin, kun Ryan Stromen siniviivalaukaus yllätti vahvassa maskissa olleen Vanecekin. Maali oli Stromelle NHL-uran sadas.

Capitals kuitenkin vastasi nopeasti takaisin. Dmitri Orlov hassutti koko Rangers-kentällisen ja laukoi kauden avausmaalinsa tarkasti alakulmaan, kun toista erää oli 17 sekuntia jäljellä.

Kolmannessa erässä Capitals haki lisämaaleja ilman maalivahtia, mutta Mika Zibanejad päätti isäntien pyristelyn iskemällä 4−1-lukemat tyhjään maaliin. Maali oli Zibanejadin ensimmäinen 13 otteluun.

Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko oli sivussa ottelusta koronavirusprotokollan vuoksi.

Reinhartin kaksi maalia upottivat Devilsin

Buffalo Sabres katkaisi neljän ottelun tappioputkensa New Jersey Devilsin kustannuksella. Sabres sai otteluun unelma-alun, kun Colin Miller ampui isännät johtoon viiden minuutin pelin jälkeen.

Toista erää oli pelattu kahdeksan minuuttia, kun Sam Reinhart ohjasi Matt Irwinin siniviivalaukauksen verkkoon ja Sabres johti 2−0. Kolme minuuttia ennen toisen erän loppua Reinhart vei illan toisella maalillaan Sabresin kolmen maalin karkumatkalle.

Devils tuli kolmanteen erään vahvasti. Pelikello ehti vanheta vain 40 sekuntia, kun Kyle Palmieri laukoi isäntien 3−1-kavennuksen. Neljä minuuttia ennen ottelun loppua P.K. Subban toi tulisella siniviivalämärillä Devilsin maalin päähän. Sabres kuitenkin kesti isäntien rynnistyksen ja vei pisteet mukanaan 3−2-voitolla.

Devilsin Travis Zajacille ottelu oli NHL-uran 999:s. Zajac saa tuhat NHL-ottelua täyteen sunnuntaina, kun Devils kohtaa Washington Capitalsin.

» Lähetä palautetta toimitukselle