RIA Novosti: IIHF:n puheenjohtaja Faselin mukaan nuorten MM-kisat pelataan ilman katsojia

MAAJOUKKUE / Uutinen
IIHF:n puheenjohtaja René Fasel toteaa, että nuorten MM-kisoihin on mahdotonta ottaa yleisöä.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Kansainvälisen jääkiekkoliiton (IIHF) puheenjohtaja René Fasel paljastaa venäläisen tietotoimiston haastattelussa, että Kanadassa vuodenvaihteessa pelattaviin nuorten MM-kisoihin ei voida ottaa yleisöä.

René Fasel sanoo RIA Novostille, että nuorten MM-kisat pelataan ilman yleisöä, koska koronavirusrokotetta ei vielä ole. Kisat pelataan Kanadan Edmontonissa ja Red Deerissä 26.12.2020−5.1.2021.

− Haluamme taata turnaukseen osallistuvien joukkueiden turvallisuuden. Ajatuksena on käyttää NHL:n poikkeusolojen järjestelyjen kokemuksia hyödyksemme myös nuorten MM-kisoissa, Fasel kertoo.

Fasel ei vielä tyrmää, etteikö miesten MM-kisoihin touko-kesäkuussa 2021 voisi ottaa yleisöä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Liiga ei voi vain paeta viranomaisten selän taakse, jos kautta halutaan pelata vielä marraskuussa
27.9.2020 10:24
Toistaiseksi Liigan ja sen seurojen suunnitelmat tuhansien katsojien ottamiseen sisään kiekkokatsomoihin vaikuttavat auttamattoman puutteellisilta. Tehdään se minimi, mitä viranomaiset juuri nyt vaativat ja toivotaan parasta.
Artikkeli
Lukko-pomo Sahlstedt sanoo sen suoraan: koronakriisi voi jättää aukkoja Liiga-kartalle
25.9.2020 14:08
Korona voi koitua kohtalokkaaksi Liiga-yhteisössä. Kalle Sahlstedt kaipaa selkeämpiä linjoja vaikeuksien selättämiseen.
Uutinen
Venäläislehti: Lähes koko SKA Pietarin joukkueella epäillään olevan korona − pelaa kuitenkin Jokerien seuraavaa vastustajaa Sibir Novosibirskiä vastaan
23.9.2020 19:38
Lähes koko pelaajisto ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan ovat SKA:n seuraavasta ottelusta sivussa karanteenin vuoksi. Valmennusvastuun ottaa seuran varapresidentti Roman Rotenberg.

Lue myös