RB Salzburg ja HC Bolzano jyräsivät ICEHL:n finaaleihin

Muut Sarjat / Uutinen
Salzburg eteni jälleen ICEHL:n finaaleihin.
Hallitseva mestari Salzburg matkasi jälleen finaaleihin, keväällä 2018 mestaruuspokaalia nostellut Bolzano puolestaan pelaa finaaleissa yhden välivuoden jälkeen.

Itävallan pääsarja ICEHL:n finalistit selvisivät sunnuntai-iltana, kun RB Salzburg päihitti kotonaan Petri Matikaisen ja Ari Vuoren luotsaaman EC-KAC:in ja HC Bolzano puolestaan voitti Vienna Capitalsin niin ikään kotiottelussaan.

Molemmat sarjat kulkivat samaa rataa. Kotijoukkueet voittivat kolme ensimmäistä ottelua, mutta sen jälkeen Salzburg ja Bolzano nappasivat voitot sekä vieraissa että kotona. Viime kaudella mestaruuden puhtaalla 12−0-sarjalla voittaneelle Salzburgille KAC-tappio oli siis ensimmäinen pudotuspeleissä lähes kahteen vuoteen.

Finaalien ensimmäinen ottelu pelataan torstaina Bolzanossa, sillä Bolzano voitti runkosarjan. Salzburg sijoittui toiseksi kahdeksan pistettä Bolzanon perään. Mestaruus irtoaa neljällä voitolla.

Bolzanon riveissä ei tällä kaudella suomalaisia ole, mutta Liigasta tuttuja nimiä ovat Andreas Bernard, Mitch Hults ja Mike Halmo. Salzburgin maalilla torjuu Atte Tolvanen, välinehuollosta vastaa Marko Oksanen.