Rögle-hyökkääjä Anton Bengtsson törmäsi ikävästi Frölunda-hyökkääjä Johan Sundströmiin – Hallitseva CHL-mestari Frölunda jäi Röglen jalkoihin

CHL / Uutinen
CHL:n finaaliparin toinen joukkue selvisi tiistai-illan trillerissä.
Ensimmäisessä osassa Rögle tyylitteli 5–3-voiton Frölundasta. Toisesssa osassa nähtiin draamaa ja Röglen näytöstä, kun hallitseva CHL-mestari lähti laulukuoroon yhteismaalein 4–8.

Avauserä käynnistyi räväkästi Rögle-hyökkääjä Anton Bengtssonin avatessa ottelun maalihanat, kun peliä oli ehditty pelata vaivaiset reilu kolmekymmentä sekuntia. Erä tarjoili myös draamaa, kun Bengtssonilla ja Frölunda-hyökkääjä Johan Sundströmillä luistelulinjat kohtasivat ikävästi, ja Bengtsson lyyhistyi törmäyksen voimasta jäähän. Ruotsalaispelaajaa hoidettiin pitkään jäällä ja hänet kiidätettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin, josta kerrottiin hyökkääjän tilan olevan vakaa.

Toisessa erässä Rögle tykitti jälleen kiekon verkkoon, tällä kertaa ylivoimalla hyökkääjä Dennis Everbergin toimesta. Kolmannessa erässä Rögle tarjoili neljä kertaa ylivoimaa Frölundalle, mutta SHL:n kärjessä oleva joukkue selvisi kolmesti pinteestä.

Ludvig Larsson nautiskeli vierasjoukkueen kolmen maalin johtoon alivoimalla Liigasta tutun puolustajan Tony Sundin miettiessä tekosiaan Frölundan pelatessa ilman maalivahti Matt Tomkinsia

Larssonin maali ei jäänyt erän ainoaksi, sillä Frölunda-puolustaja Filip Johansson kavensi ylivoimalla ottelun lukemiksi 3–1. Arvokkaan voiton myötä Rögle odottelee 1. maaliskuuta pelattavaan finaaliin seuraa joko Tapparasta tai Red Bull Münchenistä.

Frölundalle tappio pudotuspeleissä oli karvas, silä joukkue on kokenut aiemmin saman kohtalon vain Luleå HF:lle vuoden 2015 finaaleissa ja Bílí Tygři Liberecille kauden 2017-18 neljännesvälierissä.