Pyllistelevä Myrsky huijasi jukurilapsia − "Jonkinlainen väärinymmärrys asiassa on pakko ollut tapahtua"

LIIGA / Uutinen
Törttöilevä Myrsky mokasi lauantain liigaottelussa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Lauantain JYP-Jukurit-ottelussa kotijoukkueen maskotti Myrsky suututti vieraskannattajat. Maskotin väitetään pyllistelleen ja näyttäneen keskisormea Jukureiden faneille.

Myrsky oli ottelussa tarjonnut karkkia ämpäristä yleisölle, mutta ilmeisesti pienet jukurikannattajat olivat jääneet ilman, kun ämpäri olikin vedetty pois väärää väriä tunnustavien nenien edestä.

Tämän jälkeen jukurikannattajien sosiaalisen median kommenttien perusteella JYP-maskotti näytti keskisormea vieraskatsomoon ja taputteli karvaista takapuoltaan.

− Myrsky on viihdyttämässä ottelutapahtumissa ja on siinä äärimmäisen pidetty. Kenellekään ei saisi tulla mielipahaa, nyt jollain sellainen on. Jonkinlainen väärinymmärrys asiassa on pakko ollut tapahtua.

− En ole saanut mitään vahvistusta huonolle käyttäytymiselle lisätutkimustemme jälkeenkään. Se ei tarkoita, että kaikki olisi mennyt hienosti. Jotain siellä varmaan on sattunut, mutta sitä me ei olla saatu selville yksiselitteisesti, että mitä.

− Olemme käyneet Myrskyn kanssa kehityskeskustelun, jossa peli on purettu läpi "vaihto vaihdolta". Myrsky jatkaa viihdyttämistä jälleen maajoukkuetauon jälkeen.

− JYP pahoittelee tilannetta ja tarjoaa Sarvisclubille mahdollisuuden saapua seuraavan peliin 11.1.2019 fanimatkalle alennettuun hintaan. Myrsky tarjoaa paikalle saapuville Sarvisclubilaisille hodarin sovinnoksi hallilla. Myrsky on lapsirakas ja vilpittömästi pahoillaan aiheutuneesta hämmingistä, kertoi JYP:n toimitusjohtaja Aku Vallenius seuran tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle