Puolustajalupaus Jared McIsaac saapuu HPK:n riveihin − "Nuori ja erittäin potentiaalinen tulevaisuuden NHL-pelaaja"

LIIGA / Uutinen
HPK vahvistuu kanadalaispuolustajalla.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Jared McIsaac on Detroit Red Wingsin toisen kierroksen varaus kesältä 2018. HPK tiedotti myös Harri Kainulaisen tryoutin tuottaneen sopimuksen.

HPK on tehnyt alkavan kauden kattavan sopimuksen puolustaja Jared McIsaac kanssa. 20-vuotias kanadalainen on pelannut viimeiset neljä kautta QMJHL-juniorisarjaa. Viime kausi toi tehot 4+15 yhteensä 28 ottelussa, jotka McIsaac pelasi Halifax Mooseheadsissa ja Moncton Wildcatsissa.

McIsaac on Detroit Red Wingsin toisen kierroksen varaus NHL:n kesän 2018 varaustilaisuudessa ja hän on edustanut Kanadaa kaksissa alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa.

− Jared on nuori ja erittäin potentiaalinen tulevaisuuden NHL-pelaaja. Hän luistelee ja avaa peliä hyvin ja on pelityyliltään sellainen pelaaja, jonka meidän joukkueemme vielä tarvitsi. Hän omaa hyvät puolustuspelitaidot ja kovan moraalin auttaakseen joukkuetta illasta toiseen, toteaa HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola tiedotteessa.

HPK tiedotti myös, että hyökkääjä Harri Kainulainen on tehnyt alkavaa kautta koskevan sopimuksen tryout-jakson jälkeen. Hän siis palaa hämeenlinnalaisten paitaan yhden Mestiksessä vietetyn kauden jälkeen.

− Vaikka harjoituspelejä jäi meiltä pelaamatta, tässä vaiheessa Harri on osoittanut peleissä ja harjoituksissa ansaitsevansa jälleen paikkansa joukkueessa. Harri tuo meille monipuolisuutta ja vaihtoehtoja pystyessään pelaamaan keskellä ja laidassa, kertoo Mika Toivola.

Toivola totesi myös, että tehtyjen sopimusten myötä HPK:n joukkue on tällä erää täynnä. Hämeenlinnalaiset aloittavat kautensa nyt jalkeilla olevalla joukkueella.

Muokattu: 21.9.2020, kello 18.09: Kuva vaihdettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle