Puolustaja Filip Westerlund lainasopimuksella Ilvekseen, Kevin Czuczmanin kausi ohi

LIIGA / Uutinen
Ilveksen puolustuksessa tapahtuu liikehdintää.
Westerlund saapuu Ilvekseen HV71:stä. Tamperelaisseura tiedotti samalla, että Kevin Czuczmanin kausi on ohi ja Dominik Mašín vielä pitkään sivussa.

Ilves tiedotti keskiviikkona tehneensä loppukauden mittaisen lainasopimuksen ruotsalaispuolustaja FIlip Westerlundin, 23, kanssa. Westerlund on tällä kaudella pelannut SHL:ssä HV71:n paidassa 18 ottelua ja tehnyt yhden maalin.

− 23-vuotiaaksi pelaajaksi Filip Westerlund on kokenut paljon. Hän on pelannut useammalla kaudella sekä SHL- että CHL-pelejä ja kulkenut myös Ruotsin nuorisomaajoukkuepolun läpi. Monipuolisena ja älykkäänä puolustajana hän pystyy liikuttamaan kiekkoa hyvin ja pelaamaan kokonaisvaltaista peliä, sanoo Ilveksen urheiujohtaja Timo Koskela.

Westerlund on voittanut urallaan niin CHL:n mestaruuden Frölundassa kuin HockeyAllsvenskaninkin mestaruuden Timråssa. Puolustaja on edustanut Ruotsia sekä alle 18- että alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Alle 18-vuotiaiden turnauksessa hänet valittiin joukkueensa parhaiden pelaajien joukkoon.

Tamperelaisseura kertoi Westerlundin hankinnan yhteydessä myös, että kanadalaispakki Kevin Czuczmanin kausi on ohi ja tšekkiläinen Dominik Mašín on poissa tositoimista vielä usean viikon ajan.

Muokattu: 18.1.2023, kello 22.09: Czuczmanin kansalaisuus korjattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle