Puljujärvi törttöili pelikiellon keskiviikoksi

LIIGA / Uutinen
Jesse Puljujärvi ei pelaa Kuopiossa keskiviikkona.
Kärppien tähtihyökkääjä Jesse Puljujärvi on pelikiellossa joukkueensa seuraavassa ottelussa KalPaa vastaan.

Jesse Puljujärvelle tuomittiin 2+10 minuutin rangaistus selkään taklaamisesta aivan lauantai-illan Kärpät-TPS -ottelun viime hetkillä.

Nuori hyökkääjä on saanut vastaavan käytösrangaistuksen jo kahdesti aiemmin. 26. lokakuuta HPK:ta vastaan 2+10 -minuuttisen syynä oli laitataklaus ja tapaninpäivänä Jyväskylässä pään tai niskan alueelle kohdistuva taklaus.

Kymppitilin täyttymisen myötä Puljujärvi joutuu huilaamaan keskiviikkona, kun Kärpät matkaa Kuopioon KalPan vieraaksi.

Seurauksia Puljujärven lauantaisesta taklauksesta oli tulla vielä itse ottelussakin. TPS:n 3-3-tasoitus oli vain senttien päässä, kun Puljujärven suihkuun lähtemistä seuranneesta ylivoimasta turkulaisten Lauri Pajuniemi kilautti kärppämaalin maalirautoja. Kärpät kuitenkin voitti lopulta 3-2.

Jesse Puljujärvi on tehnyt tällä kaudella 40 ottelussa 38 tehopistettä (17+21) ja on pistepörssissä kuudentena.