Pudotuspelimahdollisuudet menettänyt Blues kauppasi Ivan Barbašovin Golden Knightsiin

NHL / Uutinen
Ivan Barbašov vaihtaa nuottipaidasta ritaripaitaan.
Kuva © Getty Images

St. Louis Blues kauppasi sunnuntaina hyökkääjä Ivan Barbašovin Vegas Golden Knightsiin vaihdossa hyökkääjä Zach Deaniin.

Bluesilla on tällä hetkellä Läntisessä konferenssissa 13 pistettä matkaa villi kortti -paikkaan, joten joukkueen pudotuspelimahdollisuudet ovat olemattomat. Golden Knights puolestaan on divisioonansa kärjessä.

Barbašov, 27, on pelannut tällä kaudella Blues-paidassa 59 ottelua, joissa hän on kerännyt tehot 10+19=29. Laitahyökkääjän kesällä 2021 Bluesin kanssa solmima kaksivuotinen sopimus päättyy tähän kauteen.

Urallaan 410 NHL-ottelussa esiintynyt ja näissä yhteensä 178 tehopistettä (78 maalia, 100 syöttöä) merkkauttanut Barbašov on Bluesin toisen kierroksen varaus vuodelta 2014. Barbašov voitti joukkueen kanssa Stanley Cupin keväällä 2019.

Dean, 20, on Golden Knightsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2021. Dean pelaa neljättä kauttaan Gatineau Olympiquesissa Kanadan junioriliiga QMJHL:ää. Nuori kanadalaishyökkääjä oli voittamassa kultaa vuodenvaihteen alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle