Pudotuspelikonkari Jan-Mikael Järvinen vahvistaa Ässien hyökkäystä

LIIGA / Uutinen
Järvinen pelasi tällä kaudella RB Salzburgissa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Jan-Mikael Järvisen sopimus patapaitoihin kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Jan-Mikael Järvinen, 34, palaa Liigaan. Keskushyökkääjä solmi kaksivuotisen sopimuksen Porin Ässien kanssa. Kuluvalla kaudella hän pelasi ICEHL:ssä ja voitti sarjan mestaruuden.

− Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kokeneen ja paljon voittaneen kotimaisen keskushyökkääjän kiinnitettyä Ässiin kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Jan-Mikael Järvinen on huippu-urheilija sanan kaikissa merkityksissä ja hän on pelannut aivan top-organisaatioissa. Tappara, Mannheim, Malmö ja Salzburg, kaikki ovat eurooppalaisia huippujoukkueita, joissa vaatimustaso on todella korkealla, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoo tiedotteessa.

Urallaan kaksi Suomen mestaruutta Tapparassa voittanut Järvinen on ollut kymmenen edelliskauden aikana seitsemän kertaa finaaleissa. Liigassa hän on uransa aikana pelannut 398 ottelua ja tehynt 223 tehopistettä. Järvinen tuli Poriin kiinnostavan kokonaisuuden perässä.

− Viime kaudet ulkomailla ovat olleet hyvin itseensä keskittyvää toimintaa. Vaikka kuinka välittää joukkueesta, niin samalla tavalla ulkomaalaisena ei pysty tuomaan asioita joukkueeseen. On kuitenkin erittäin iso osa omaa kiekkopersoonaani, että pystyn olemaan avuksi muille ja olemaan osana isompaa kokonaisuutta, Järvinen toteaa.

Kahden Suomen mestaruuden ja ICEHL-mestaruuden lisäksi Järvinen on ollut mukana voittamasss MM-hopeaa U18-maajoukkueessa.

Muokattu: 25.4.2022, kello 14.47: Kuva vaihdettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle