Predatorsissa muutos myös penkin takana − John Hynesille kenkää, Andrew Brunette tilalle

NHL / Uutinen
John Hynes ei jatka Nashville Predatorsin peräsimessä.
Kuva © Tiia Mahkonen
Nashville Predators ilmoitti vapauttaneensa päävalmentaja John Hynesin tehtävistään. Uudeksi päävalmentajaksi on nousemassa Andrew Brunette.

Nashville Predators tiedotti tiistaina vapauttaneensa päävalmentaja John Hynesin ja apuvalmentaja Dan Lambertin tehtävistään.

Hynes ehti valmentaa Predatorsia reilut kolme kautta. Hän aloitti joukkueen päävalmentajana kaudella 2019–20, kun hän tuli kesken kauden Peter Lavioletten tilalle.

Predatorsin GM Barry Trotz antoi tunnustusta Hynesille seuran tiedotteessa.

− Hän teki erinomaista työtä siirtotakarajan jälkeen joukkueemme kanssa, erityisesti nuorten pelaajiemme kanssa. Hän on ammattitaitoinen ja ahkera valmentaja, joka jatkaa kasvuaan NHL:ssä.

− Kauden päätöstapaamisten ja lisäarviointien perusteella oli aika vaihtaa ääntä ja lähteä eri suuntiin, Trotz kertoi.

Useiden lähteiden mukaan Predatorsin uusi päävalmentaja on Florida Panthersissa edelliskaudella valmentanut Andrew Brunette.

Predatorsissa puhaltaa uudet tuulet, sillä joukkueen pitkäaikainen GM David Poile vetäytyi aiemmin keväällä eläkkeelle. Hänen tilalleen tuli pitkän uran päävalmentajana luonut Trotz, joka on valmensi Predatorsia peräti 15 kautta.

Lisäksi Predators uudisti kokoonpanoaan rajusti jo siirtotakarajalla kaupaten Mikael Granlundin, Nino Niederreiterin ja Mattias Ekholmin kaltaisia nimiä muualle.

» Lähetä palautetta toimitukselle