Predators vahvisti hyökkäystään Roman Josin maanmiehellä Nino Niederreiterilla

NHL / Uutinen
Niederreiter on tehnyt kummallakin kahdella edelliskaudella vähintään 20 maalia.
Kuva © Getty Images
Nashville Predators kohensi rivejään Sebastian Ahon vieressäkin viilettäneellä Nino Niederreiterilla.

Carolina Hurricanesissa edelliset kolme ja puoli kautta pelannut Nino Niederreiter, 29, on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. Sveitsiläishyökkääjä tienaa sopimuksen myötä kauden aikana keskimäärin neljä miljoonaa dollaria, mutta hänen ansionsa putoavat aiempaan sopimukseen nähden keskimäärin 1,25 miljoonalla dollarilla kautta kohden.

Viime kaudella Niederreiter teki 75 ottelussa 24 maalia ja yhteensä 44 tehopistettä. Hän siirtyi vaihtokaupan myötä Minnesota Wildista Hurricanesiin kesken kauden 2018−2019 ja oli kaupan jälkeen elämänsä vireessä: 36 otteluun syntyi yhteensä 30 tehopistettä.

NHL-urallaan Niederreiter on pelannut aiemmin myös New York Islandersissa. Hän on pelannut toistaiseksi 732 runkosarjaottelussa ja 82 pudotuspeliottelussa. Runkosarjassa sveitsiläinen on tehnyt 181 maalia ja tehoillut kaikkiaan puoli pistettä per ottelu -tahdilla.

Hurricanes puolestaan vahvisti aiemmin rivejään maalitykki Max Paciorettyllä, jolloin Niederreiterin sopimuksen umpeuduttua seuran palkkakatossa ei ollut tilaa jatkosopimukselle. Lisäksi tšekkihyökkääjä Martin Nečas on vielä ilman sopimusta.

Predatorsissa pelaa entuudestaan yksi Niederreiterin maanmies, tähtipuolustaja Roman Josi, joka oli viime kaudella joukkueensa tehokkain pelaaja 23 maalilla ja 96 tehopisteellä. Josi myös voitti NHL:n puolustajien pistepörssin ennen Colorado Avalanchen virtuoosipuolustaja Cale Makaria.

» Lähetä palautetta toimitukselle