Predators pudotti siirtopommin – P. K. Subban siirtyy Devilsiin

NHL / Uutinen
P. K. Subban on voittanut NHL:n parhaan puolustajan Norris Trophyn urallaan kerran.
Kuva © Getty Images

Nashville Predators ja New Jersey Devils ovat suorittaneet pelaajakaupan, jossa P. K. Subban siirtyy Devilsiin vaihdossa Steven SantiniinJérémy Daviesiin ja kahteen toisen kierroksen varausvuoroon. Sportsnet-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan toisen kierroksen varausvuorot ovat tämän vuoden ja ensi vuoden varaustilaisuuksiin.

Subban, 30, pelasi päättyneellä kaudella 63 runkosarjaottelua Predatorsin paidassa tehden niissä tehot 9+22. Yhteensä kanadalaispuolustaja on tehnyt NHL-urallaan 645 runkosarjaottelussa 408 tehopistettä Predatorsin ja Montreal Canadiensin paidassa. Hän voitti vuoden parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn kaudella 2012–2013. Subbanilla on palkintokaapissaan myös olympiakulta vuodelta 2014. Hän on alun perin Canadiensin toisen kierroksen varaus kesältä 2007.

Santini, 24, kirjautti viime kaudella 39 NHL-ottelussa neljä tehopistettä. Yhdysvaltalaispuolustaja pelasi myös kolme ottelua AHL-farmi Binghamton Devilsin paidassa ilman tehopisteitä. Hän on Devilsin toisen kierroksen varaus kesältä 2013.

Davies, 22, teki Devilsin kanssa tulokassopimuksen keväällä pelattuaan edelliset kolme kautta Northeasternin yliopistojoukkueen riveissä. Päättyneellä NCAA-kaudella kanadalaispuolustaja kirjautti 37 otteluun tehot 8+28. Davies on Devilsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2016.

» Lähetä palautetta toimitukselle