Pospišilin ja Lukon tiet eroavat – uusi seura Sveitsistä

LIIGA / Uutinen
Kristián Pospíšil oli tärkeä osa Lukon mestarijoukkuetta.
Kristián Pospíšilin pelaajasopimus Lukon kanssa on purettu. Slovakialaishyökkääjän uusi osoite on sveitsiläinen HC Davos.

Kristián Pospíšil lentää Davosiin jo alkuviikon aikana eikä häntä siis enää Lukon paidassa nähdä. Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kehui slovakkia tärkeäksi palaseksi mestarijoukkuetta.

– Hän on aina Lukko-yhteisön sydämissä. Tämä päätös oli pitkän harkinnan tulos. Harmi, että emme löytäneet tällä kaudella yhteistä säveltä hänen kanssaan, kommentoi Sahlstedt.

Myös Pospíšil itse ymmärsi ratkaisun olevan kaikkien osapuolten kannalta paras, eikä lähdössä ole hänen mukaansa katkeruutta.

– Minun on vaikea lähteä Raumalta, sillä viimeiset kaksi ja puoli vuotta olivat erityistä aikaa minulle. Lukko antoi minulle tilaisuuden tulla ammattilaiskiekkoilijaksi. Olen kiitollinen kaikesta Lukolle, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin, kertoi Pospíšil. 

Pospíšil ehti pelata vajaan kolmen kauden aikana Lukon riveissä kaikkiaan 111 Liigan runkosarjaottelua ja yhdeksän pudotuspeliottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle