Positiivisia uutisia pohjoisesta – RoKin viime kauden tilinpäätös voitollinen

MESTIS / Uutinen
Rovaniemellä oli viime kaudella aihetta tuuletuksiin kaukalossa ja toimiston puolella
Kuva © Timo Savela
Liiganousun tavoitteekseen ilmoittanut RoKi onnistui viime kaudella myös taloudellisesti.

Rovaniemeläinen RoKi Hockey oy tiedotti aiemmin tänään, että sen viime kauden tilinpäätös vahvistettiin lauantaina pidetyssä yhtiökokouksessa. Tilinpäätös oli 43 000 euroa voitollinen, joten kauden 2022–23 menestys ei rajoittunut ainoastaan kaukalon puolella napattuun pronssimitaliin.

Rovaniemellä katsojakeskiarvot ovat olleet menneillä kausilla sarjan kärkipäässä, eikä lukemista ole tälläkään kaudella jääty.

Seura teki myös rohkeita uusia kokeiluja ottelutapahtumien osalta. Rovaniemen keskuskentällä pelattu Talviklassikko-tapahtuma oli onnistunut ja viime kauden päättäneessä pronssiottelussa lehtereillä joukkuetta kannusti yli 3 000 katsojaa. 

Seuran tiedotteessa kerrotaan myös, että toimintaa on kehitetty tälläkin kaudella maltillisesti, muun muassa ottelutapahtumien, näkyvyyden ja myynnin tiimoilta. 

– Mennyt kausi oli hyvin tapahtumarikas, saimme liikkeelle yli 56 000 katsojaa tapahtumiimme, mikä on kova lukema huomioiden Rovaniemen ja maakunnan asukasmäärän. Urheilullinen menestys ja erinäiset huomionosoitukset kruunasivat hienon kauden.

– Talouden osalta kykenimme jatkamaan positiivista kehitystä, toki arjessa haasteita tältä osin edelleen on, mutta olemme oikealla tiellä, kertoo RoKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Heikkilä seuran tiedotteessa. 

Rovaniemellä on tehty hyvää työtä jääkiekon parissa myös junioripuolella ja napapiirillä on aistittavissa kahden Mestis-pronssikauden jälkeen jääkiekkohuumaa.  

– Haluamme menestyä niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Tässä työssä Lappi Areenan upea äänekäs kotiyleisö sekä yhteistyökumppanimme talkoolaistemme kanssa ovat kulmakivet, joihin tukeudumme. Onnittelumme myös junioriorganisaatiolle kilpaikäkausijoukkueiden menestyksestä. Se on merkki laadukkaasta ja periksiantamattomasta työstä, kertoo puheenjohtaja Heikkilä.

» Lähetä palautetta toimitukselle